Invisible_pixel
Rediger eller bestil indholdet i din indkøbskurv
 
 
 
 

   
  Hjælp
     
  Bestilling af varer

Klik her, hvis du er i tvivl om hvordan man finder varer, eller hvordan man bestiller.


 
  Skal jeg oprette en brugerprofil for at købe?

Som privatperson bestiller man på webshoppen uden at oprette en brugerprofil - man skal bare indtaste sit navn, adresse, e-mail og telefon-nummer. Som erhvervskunde skal man oprette en brugerprofil for at købe varer.


Problemer med Netscape, Opera, Mozilla eller andre browsere:

Sitet er optimeret til Internet Explorer 5.5 eller højere. Tidligere versioner af IE er ikke testet.

I den nuværende version af www.godnatur.dk er der alvorlige problemer med at bruge sitet med andre browsere end Internet Explorer og vi anbefaler at du bruger en Internet Explorer, hvis du har mulighed for det. Hvis du ønsker det, kan du hente Internet Explorer her.

Hvis du ikke ønsker eller ikke har mulighed for at benytte Internet Explorer, kan du enten ringe til vores salgsafdeling på 86 98 31 78 eller du kan benytte vores sitemap til at navigere på sitet.


Javascript:

Der benyttes javascript på sitet. Hvis du har slået javascript fra i din browser, vil bl.a. menuerne til navigation ikke virke. Vi anbefaler at du slår javascript til igen. Hvis du bruger Internet Explorer vil javascript være slået til (og er dermed som det skal være), med mindre du (eller evt. din IT-afdeling) aktivt har gjort noget for at slå det fra.

Hvis du insisterer på at have javascript slået fra, vil du opleve nogenlunde samme problemer som man har med alternative browsere, beskrevet ovenfor.